Privé Chauffeur

Met deze dienst zorgt ChauffeurDeluxe ervoor dat u efficiënt kunt werken in uw auto. U kunt gerust de call bijwonen of de mailtjes van de afgelopen week wegwerken. De chauffeur brengt u naar uw afspraak en kan in de tussentijd ook andere werkzaamheden voor u verrichten.

Zet uw reistijd om in werktijd. U bespaart een hoop tijd en energie. Onze professionele chauffeurs brengen u van business meeting naar business meeting.

Wat is een Student Chauffeur?

Een student chauffeur van ChauffeurDeluxe brengt de klant van A naar B in diens auto. Ook verraad het woord 'student chauffeur' al een beetje wat het is. Het zijn vaak studenten die graag in luxe auto's willen rijden en hun netwerk willen opbouwen. Dit kan allemaal terwijl ze betaald krijgen. Al met al, geen verkeerd bijbaantje.

Er zijn meerdere motieven waarom iemand gebruik kan maken van deze service. Veel mensen in het zakenleven kiezen ervoor om gebracht te worden in eigen auto. Dit doen ze, omdat het rijden veel tijd en energie in beslag neemt. In de tijd dat er gereden wordt, zet de klant zijn/haar reistijd om in werktijd.

Student Chauffeur reserveren

Student chauffeur nodig? ChauffeurDeluxe brengt u veilig van A naar B in uw eigen auto.

Mocht u een student chauffeur willen reserveren, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Neem contact op via de aangegeven mogelijkheden:

Waarom kiezen voor ChauffeurDeluxe?

  • Onze chauffeurs hebben allemaal minimaal 2 jaar rij-ervaring.
  • Onze chauffeurs rijden van Peugeot's tot Rolls Royces. Zo zullen onze toppers nooit voor een verrassing komen te staan, wanneer ze in een bijzondere auto moeten rijden.
  • Onze chauffeurs hebben allemaal 2 geavanceerde rij-examens moeten afleggen om voor ChauffeurDeluxe te komen werken.
  • Binnen no-time op locatie.
  • De beste prijs/kwaliteit verhouding.
  • Onze chauffeurs zijn altijd smart-casual gekleed of strak in pak.
  • Comfortabel en veilig op de weg.
  • U vraagt? Wij leveren! ChauffeurDeluxe brengt u zelfs naar de Noordpool als het moet. Geen rit is te gek voor onze chauffeurs.

Omgeving Student Chauffeurs

ChauffeurDeluxe is in principe in heel Nederland actief. Alleen zijn er wel gebieden waar wij het meest actief zijn. Wij zitten voornamelijk in: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, 't Gooi en Brabant.