Veelgestelde Vragen

1. ChauffeurDeluxe?

ChauffeurDeluxe brengt u van A naar B in uw eigen auto. Een BOB na een slok op? Of door een privéchauffeur/privéchauffeuse naar uw business meetings gebracht worden? ChauffeurDeluxe tot uw dienst. Al meer dan 4 jaar leveren wij de beste service in uw auto. Met meer dan 200 chauffeurs tot onze beschikking zijn we mobiel door heel Nederland.

2. Hoe snel kunnen jullie op locatie zijn?

Super snel! Onze chauffeurs zijn binnen 15 tot 60 minuten op locatie. Voor ons is het prioriteit om aan al uw wensen te voldoen. Soms zijn wij ook helaas afhankelijk van het verkeer. Wanneer de chauffeurs vast staan in de drukke binnenstad of er is sprake van file, is het niet altijd mogelijk om binnen no-time op locatie te zijn. Maar u kunt er vanuit gaan dat we 9 van de 10 keer gewoon binnen 15 tot 60 minuten op locatie kunnen zijn. 

3. Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

4. Wanneer komt het wachttarief van pas?

Wanneer u gebruik maakt van een BOB-rit en u laat de chauffeur langer dan 10 minuten wachten, zullen wij €1 per gewachte minuut te rekenen. 

5. Wat is het verschil tussen het BOB-tarief of een studentchauffeur huren?

Een studentchauffeur is in principe alleen voor zakelijke bedoelingen. Dus wanneer iemand de hele dag van afspraak naar afspraak moet, dan kunnen ze een studentchauffeur huren voor €25 euro per uur. Er wordt alleen een uurtarief gehanteerd wanneer het om een retour gaat.

6. Wat nou als ik mijn rit wil annuleren? 

De klant heeft 12 uur voor aanvang van de rit, de mogelijkheid om de reservering kosteloos te annuleren. Mocht de klant zijn/haar reservering binnen 12 uur voor aanvang van de rit willen annuleren, dan is ChauffeurDeluxe gerechtigd om het volledige bedrag te factureren.

Wanneer u een last minute rit reserveert, heeft u een uur van te voren de tijd om kosteloos te annuleren. Wanneer de chauffeur echter al is vertrokken om naar locatie te komen, is ChauffeurDeluxe gerechtigd om het gehele bedrag te factureren.